Nu kan også el-biler få mere energi i og fra ROFI-Centret


Ved to p-båse på parkeringspladsen ved ROFI-Centret er der nu opstillet standere til opladning af el-biler

Der er mange tilbud om og måder på at få tanket op med mere energi i ROFI. Det ved de mange, der dyrker motion og aktiviteter i forskellige former i og omkring ROFI-centret alt om.

Nu kan også el-biler få energi fra centret. På p-pladsen foran centrets cykelskur er der stillet to lade standere op, som kan benyttes af alle – både brugere og gæster i centret og andet godtfolk.

- I takt med at antallet af el-biler og hybridbiler stiger markant, bliver der jo alle steder i landet større og større efterspørgsel efter lade standere. Derfor er det helt naturligt, at der nu er sat to standere op på vores parkeringsplads. Vi har først og fremmest gjort det for at tilgodese vores mange gæster og brugere i centret og vandrerhjemmet, men alle andre er naturligvis også velkomne til at få tanket deres el-biler op her, understreger lederen af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

I den billige ende

Det er RAH, der for ROFI har installeret standerne. Hvis man ønsker at tanke her, scanner man en QR-kode og betaler for tankningen via en app. På nettet kan man i øvrigt se alle de steder i landet, hvor der er offentligt tilgængelige lade standere – altså også ved ROFI – og priserne for at lade op.

- I princippet kan vi selv bestemme vores pris. Den er for øjeblikket 2,50 kr. pr. kWh, og det er i den billige ende på skalaen over priser i Danmark, siger Per Lange Andersen.

Han forventer, at lade standerne nok især vil blive brugt af overnattende gæster i vandrerhjemmet og gæster, der er så langt hjemmefra, at de har behov for en opladning, inden de skal køre hjem.

- Men som nævnt er alle velkomne til at lade op her. Vi har i øvrigt helt bevidst placeret standerne ved to p-båse, der i det daglige ikke bruges af så mange til parkering, fremfor at sætte dem op lige ved hovedindgangen til ROFI-Centret. Der er tydeligt skiltet med, at de to p-båse er forbeholdt bilister, der skal tanke el, understreger Per Lange Andersen.

 

  Nu kan der også tankes energi til el-biler i ROFI-Centret. 
To p-båse ud for ROFI-Centrets cykelskur er nu forbeholdt til opladning af el-biler.